Tektanken

I lommen på en lærling


Dato og tid

Torsdag d. 4. april 2019 kl. 09:00 til Fredag d. 5. april 2019 kl. 17:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 14. marts 2019 kl. 15:00

Sted

Grundfoscentret, Poul Due Jensens Vej 23, 8850 Bjerringbro Grundfoscentret
Poul Due Jensens Vej 23
8850 Bjerringbro

Arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Grundfos logo

Læs mere om Grundfos her


BEMÆRK!!! For at tilmelde dig arrangementet, skal du udfylde dette ansøgningsskema og sende den til kehenriksen@grundfos.com 

Hvilke arbejdsopgaver har en automatiktekniker, en værktøjsmager eller nogle af de andre erhvervsuddannede ansatte på Grundfos? Det får eleverne nu mulighed for at afprøve i løbet af to dage, hvor de følger en lærling på Grundfos.

Oplevelser og aktiviteter hos virksomheden
Dagen begynder med en samling i Grundfos’ besøgscenter, hvor eleverne efter en kort introduktion bliver hentet af den lærling, som de skal følge i to dage. Her får de muligheden for at se og - i det omfang det er sikkerhedsmæssigt forsvarligt - selv at arbejde med de opgaver, som lærlingen møder.

Tirsdag eftermiddag er elevernes forældre inviteret til at komme og høre om de mange oplevelser eleverne har fået med sig fra de to dage, og samtidig blive klogere på de mange muligheder, der er, ved at tage en erhvervsuddannelse på Grundfos.
 

Emnefelt og problemstillinger
Grundfos er en stor dansk højteknologisk virksomhed, som har brug for medarbejdere med mange forskellige kvalifikationer for at opretholde en innovativ og effektiv produktion.

Udfordringen er, at mange unge ikke ved, hvilke arbejdsopgaver der gemmer sig bag særligt mange af erhvervsuddannelserne.

For bedst at kunne træffe et uddannelsesvalg på et oplyst grundlag, tilbyder Grundfos derfor en række elever fra 8. klasse at følge en lærling, som stadig er under uddannelse.

Se hvilke erhvervsuddannelser, der er mulighed for at prøve, i ansøgningsskemaet under HER.

Forberedelser forud for arrangementet
For at komme i lommen på en lærling skal eleverne udfylde og aflevere et ansøgningsskema senest fredag i uge 10. I løbet af uge 12 vil de få besked om, hvorvidt de har fået tildelt en plads. Det er vigtigt også at angive 2. og eventuelt 3. prioritet, så er der større chance for, at deres ønsker kan blive mødt.

For at eleverne kan blive klogere på, hvilke arbejdsopgaver der gemmer sig bag de forskellige erhvervsuddannelser, bør de besøge Grundfos’ hjemmeside. Her ligger der en video, samt beskrivelser af Grundfos erhvervsuddannelser.

Efter forløbet
Hver elev skal ovre for hele klassen lave en præsentation om de to dage "I lommen på en lærling".


Materialer
Kort over Grundfos

 

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk