Tektanken

Talentfulde kvinder i naturvidenskab


Dato og tid

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 17:00 til 19:55

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 16:00

Sted

Mærsk Mc-Kinney Møller Videncenter
Akademigrunden 18
4180 Sorø
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Science Talenter logo

Læs mere om Science Talenter herBEMÆRK!! Tilmeldingen til dette forløb kan foretages på Science Talenters egen hjemmeside fra juni 2018.

Oplevelser og aktiviteter på virksomheden
Aftenen starter med en kort velkomst fra Science Talenternes talentchef.

Herefter går ordet til fire seje kvinder indenfor for naturvidenskab, der fortæller om, hvordan deres arbejde gør en forskel i verden. De fortæller også om vejen til en naturfaglig karriere og de overvejelser, som de gjorde sig undervejs.

Midt på aftenen serveres sandwich og der er rig mulighed for at snakke mere uformelt med oplægsholderne samt ligesindede piger fra andre gymnasier. Hvert år bringes nye rollemodeller i spil.

Se sidste års program HER. Dette års program forventes offentliggjort til august, 2018.

 

Emnefelt og problemstillinger
Hvilken forskel kan man gøre med en naturfaglig karriere? Er det svært at uddanne sig indenfor naturfagene? Hvad er mulighederne derude og hvordan griber man dem?

Kom til en aften, hvor I hører forskellige kvinders fortællinger om deres vej til en naturfaglig karriere og få konkrete bud på spørgsmål, I måske kan have om netop det.

Brug aftenen som inspiration ift. uddannelsesvalg eller på at få indsigt i forskellige aktuelle naturfaglige emner, samt hvordan man arbejder med dem ”ude i virkeligheden”.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk