Tektanken

Grønt, bæredygtigt og innovativt


Dato og tid

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 17:00 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 31. august 2018 kl. 16:00

Sted

DTU, Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1
2800 Lyngby
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

DTU logo
Læs mere om DTU her


Der er stadig ledige pladser på denne event. Se derfor bort fra teksten til højre her på siden.  

Tilmelding til eventen foretages HERGår du i 8. eller 9. klasse? Er du pige? Og er du nysgerrig på en uddannelse, der gør det muligt at arbejde med fremtidens grønne energi, designe bæredygtige og innovative produkter eller arbejde med at udvikle effektiv skibsfart? Så tag din veninde, søster, mor eller far under armen og besøg DTU.

Oplevelser og aktiviteter på virksomheden
 I anledning af Girls’ Day In Science  inviterer DTU Mekanik til aftenarrangement, hvor pigerne bliver klogere på nogle af de mange muligheder, der er for dem, hvis de vælger en ingeniøruddannelse.  

Blandt andet får pigerne mulighed for at høre, hvordan Daniela, Ingrid Marie og Wiebke arbejder med at designe fremtidens grønne energi, bæredygtige og innovative produkter, samt skibsdesign og optimale motorer. Pigerne vil også møde én af dem, der ansætter vores dygtige ingeniører.  

Derefter får de mulighed for - sammen med de andre deltagere - at arbejde med sjove og spændende opgaver, der gør dem klogere på uddannelserne på DTU, og at snakke med DTU-studerende. Imens får de voksne mulighed for at møde en række medarbejdere fra DTU Mekanik, herunder institutdirektøren og studienævnsformanden. 

Program for dagen forventes offentliggjort her på siden medio august 2018.

Emnefelt og problemstillinger
Hvad er der af muligheder med en ingeniøruddannelse? Hvilken forskel gør ingeniører ift. omstilling til grønenergi produktion, samt udvikling af et bæredygtigt samfund? Kom og mød piger, der har valgt denne vej og hør om de spændende muligheder, der har åbnet sig for dem.  

Brug besøget som indspark i elevernes karrierelæring. 

OBS! 
Kan kun bookes af gymnasiepiger på den naturvidenskabelige linje. 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk