Tektanken

Intelligente måleløsninger


Dato og tid

Onsdag d. 2. oktober 2019 kl. 09:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 16:00

Sted

Kamstrup A/S
Industrivej 28
8660 Skanderborg
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem
  og
  Kamstrup A/S logo
Læs mere om Kamstrup A/S her


Intelligente måleløsninger til energi- og vandforbrug giver os mulighed for at spare på vores ressourcer – både miljø og penge. Ved et besøg hos Kamstrup ser eleverne nærmere på, hvad der skal til for at udvikle disse højteknologiske produkter.

OPLEVELSER OG AKTIVITETER HOS VIRKSOMHEDEN
På Kamstrup møder eleverne fire kvindelige rollemodeller med vidt forskellige karriereveje. Kvinderne fortæller om deres jobfunktioner og motivationer for at vælge den naturfaglige vej.

I løbet af dagen vil pigerne arbejde med, hvordan man udvikler et produkt. De ser på alt lige fra kundebehov til udvikling og den endelige leverance. De skal derudover arbejde med fejlfinding, hvor de får lov at skille en måler ad for at se, om de kan finde fejlen.

Dagen rundes af med en rundvisning på virksomheden.

Se program for dagen HER.
 

EMNEFELT OG PROBLEMSTILLINGER
Hvilken forskel gør en måler? Hvad skal en måler kunne? Og hvordan udvikler man en måler til ét bestemt behov?
Svarene på disse spørgsmål kan eleverne finde sammen med Kamstrups eksperter, der hver dag arbejder på at skabe innovative måleløsninger til energi og vand, som er optimale ift. kundernes behov nu og i morgen.

Besøget hos Kamstrup kan bruge som inspiration til en SRP-opgave om bæredygtigheds teknologier. Det er også en oplagt som virksomhedscase inden for fagene fysik og/eller innovation.

Kamstrup måleløsninger kan italesættes som en af flere handle muligheder i forhold til klimavenlig omstilling i samfundet.

FORBEREDELSER FORUD FOR BESØGET
Lærer:

  • En liste over deltagende piger og lærer(e) sendes til virksomheden senest to uger før forløbet. Herpå noteres desuden, hvis nogle af deltagerne har særlige madbehov.

Elever:
Tektanken logo
Broen mellem skoler og virksomheder

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk