Tektanken

Fut i fejemøget


Sted

Beam Sweepers
Salten Skovvej 4-6
8653 Them
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo  og  Rambøll logo
Læs mere om Beam Sweepers her

Beam har i dag ca. 100 ansatte i Danmark og er en del af en større international koncern, der producerer fejemaskiner. Hos Beam beskæftiger de smede, elektrikere, personvognsmekanikere, lastvognsmekanikere, kontorpersonale og produktionsteknologer.

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ VIRKSOMHEDEN
Beam designer og producerer en lang række forskellige lastvognsmonterede fejemaskiner. Beam   blev grundlagt i 1972, hvor man startede som entreprenørvirksomhed for Them Kommune. Man ombyggede nogle eksisterende fejemaskiner, så de blev tilpasset skandinaviske forhold, men siden har virksomheden udviklet sig til en virksomhed med eksport af specieldesignede feje-maskiner inden for rensning og fejning af veje, tunneler, landingsbaner, motorløbsbaner m.m.  

FORBEREDELSE FORUD FOR BESØGET

  • Læs om Beam Sweepers på deres hjemmeside og undersøg, hvad de laver.
  • Undersøg lidt om de forskellige modeller af fejemaskiner, de producerer, samt hvad de bruges til.
  • Beam arbejder med forskellige materialer. Undersøg egenskaberne ved jern, stål og rustfrit stål. Hvad er forskellen, og hvilke fordele og ulemper findes der ved deres anvendelse? Hvordan kan de bearbejdes?
  • På virksomheden vil du møde forskellige faggrupper eksempelvis lager og logistik og kontormedarbejdere. Gå ind på denne hjemmeside og undersøg, hvilke adgangskrav der er til de enkelte uddannelser, der er beskrevet ovenfor. Fx kan du undersøge, hvor lang tid de varer, hvad lønnen er under uddannelsen, hvor i landet man kan gennemføre den osv.
  • Udvælg en af nedenstående aktiviteterne, som du vil have særligt fokus på. Efter besøget skal du fremlægge aktivitetens arbejdsopgaver for de øvrige i klassen. 
Tektanken logo
Broen mellem skoler og virksomheder

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk