Tektanken

Når metalbearbejdning bliver til slik


Sted

Wila A/S
Mads Clausens Vej 14
8600 Silkeborg
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo  og  Rambøll logo
Læs mere om WILA her

Du vil også høre om, hvordan WILA udvikler og uddanner deres medarbejderstab ved blandt andet at bruge sidemandsoplæring. På denne måde sikrer WILA, at nyankomne medarbejdere kan tilegne sig de ønskede kompetencer ved teamarbejde. 

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ VIRKSOMHEDEN
For at kunne lave slik, som for eksempel chokofanter, skal der anvendes en masse søde ingredienser. Men der er også behov for udstyr, der kan blande alle disse ingredienser. På WILA får du mulighed for at opleve, hvordan man ved at anvende en topmoderne maskinpark kan udarbejde løsninger i metal, som kan anvendes til produktion af chokofanter eller proteinpulver. 

FORBEREDELSE FORUD FOR BESØGET

  • Læs om WILA på deres hjemmeside og undersøg hvad de laver på deres hjemmeside 
  • Læs HER om WILAs forventninger og muligheder for nye medarbejder  
  • Ved besøget ved WILA vil du opleve en 5-akset CNC-fræser og se hvordan den fungerer. Du kender sikkert et 2-akset koordinatsystem og muligvis en 3D printer, men hvad kan man lave med en 5-akset maskine? Undersøg dette forud for besøget hos WILA. 
  • Undersøg egenskaberne ved jern, stål og rustfrit stål. Hvilke fordele/ulemper findes der ved deres anvendelse og hvordan kan de bearbejdes? 
  • Udvælg en af aktiviteterne, som du vil have særlig fokus på. Efter besøget skal du fremlægge aktivitetens arbejdsopgaver for de øvrige i klassen. 
  •  
Tektanken logo
Broen mellem skoler og virksomheder

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk