Tektanken

Bilernes Hus: Service på flere planer


Sted

Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo og  Tvilum
Læs mere om Bilernes Hus her

Under besøget hos Bilernes Hus får eleverne et særligt indblik i de mange jobmuligheder, virksomheden har at byde på, når de møder både mekanikere, karrosseriteknikere, servicerådgiver og sælger.

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ VIRKSOMHEDEN
Eleverne vil følge med rundt i huset, og vil undervejs komme forbi  mekanikeren, der laver serviceeftersyn og reparationer på forskellige bilmærker. De vil også se, hvordan karrosseriteknikeren tryller, når han retter skader og buller på karrosseriet ud.

Til sidst vil eleverne komme fordi kontorfolkene, hvor de vil møde  servicerådgiverne og kunne følge den rådgiver kunderne omkring servicering af deres bil . Dagen slutter i salgsafdelingen, hvor sælgerne vil fortælle om arbejdet med salg af de forskellige bilmærker.

FORBEREDELSE FORUD FOR BESØGET

  • Læs om Bilernes Hus på deres hjemmeside og undersøg de ydelser bilernes hus tilbyder kunderne.
  • I bilernes hus findes der forskellige faggrupper såsom mekanikere, karrosseriteknikere, administration/kontor og bilsælgere. Gå ind på denne hjemmeside og undersøg, hvilke adgangskrav der er til de enkelte uddannelser, hvor lang tid de varer, hvad mulighederne er for løn under uddannelse og hvor i landet man kan gennemføre dem. 
  • Bilernes hus sælger biler med benzinmotor, dieselmotor, hybridmotor og el-biler. Find ud af hvad der kendetegner de forskellige motortyper og hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige typer af bilmotorer.   
  • Du kommer rundt til forskellige afdelinger i Bilerne Hus. Vælg en af afdelingerne som du har særligt fokus på. Efter aktiviteten skal du fremlægge afdelingens arbejdsopgaver og hvilken uddannelse der kræves for at kunne varetage opgaven. Du skal efter besøget fremlægge aktivitetens arbejdsopgave og uddannelseskrav for klassen. 

Tektanken logo
Broen mellem skoler og virksomheder

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk