Tektanken

Et overflødighedshorn af hestekræfter


Sted

Bilernes Hus A/S, Bredhøjvej 5 , 8600 Silkeborg Bilernes Hus A/S
Bredhøjvej 5
8600 Silkeborg

Arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo og  Tvilum
Læs mere om Bilernes Hus her

Under besøget hos Bilernes Hus får eleverne et særligt indblik i de mange jobmuligheder, virksomheden har at byde på, når de møder både mekanikere, karrosseriteknikere, servicerådgiver og sælger.

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ VIRKSOMHEDEN
Ved besøget hos Bilernes Hus kan du se Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker. Bilernes hus har et stort moderne værksted og er autoriseret servicepartner for en lang række bilmærker, og du vil under besøget komme rundt i flere afdelinger og møde de forskellige faggrupper, der arbejder i det store hus.

Se program for dagen HER.

FORBEREDELSE FORUD FOR BESØGET
  • Læs om Bilernes Hus og de ydelser de tilbyder kunderne på deres hjemmeside.I Bilernes Hus findes der forskellige faggrupper såsom mekaniker, karrosseritekniker, administration/kontor, bilsælger.
  • Gå ind på hjemmesiden www.ug.dk og undersøg hvilke adgangskrav der er til de enkelte uddannelser, hvor lang tid de varer, løn under uddannelse og hvor i landet man kan gennemføre dem.
  • Bilernes Hus sælger biler med benzinmotor, dieselmotor, hybridmotor og el-biler. Find ud af hvad der kendetegner de forskellige motortyper, og hvad fordele og ulemper er ved de forskellige typer af bilmotorer.
  • Du kommer rundt til forskellige afdelinger i Bilerne Hus. Vælg en af afdelingerne som du har særligt fokus på. Efter aktiviteten skal du fremlægge afdelingens arbejdsopgaver og hvilken uddannelse, der kræves for at kunne varetage opgaven. Du skal efter besøget fremlægge aktivitetens arbejdsopgave og uddannelseskrav for klassen.

 
 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk