Tektanken

Vand ind - vand ud!


Sted

bea A/S, Hagemannsvej 6A, 8600 Silkeborg bea A/S
Hagemannsvej 6A
8600 Silkeborg

Arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo  og   Kjellerup VVS logo
Læs mere om Kjellerup VVS her

Hvordan løber vandet mest optimalt gennem rørene, inden det kommer ud af hanen? Og hvor meget hældning skal der egentlig på tagrender for at vandet løber til nedfaldsrøret? 

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ VIRKSOMHEDEN
Naturligvis er det en selvfølge at vandet kommer ud af hanen, toilettet skyller ud ved ét tryk, der er varmt vand i bruseren og vandet løber væk efter endt brug. Men for at dette er muligt, skal der opsættes diverse installationer i huset. De er ofte usynlige, men de er grundlæggende for at ovenstående virker.

Nu har eleverne mulighed for at opleve, hvordan en blikkenslager arbejder med husets tagrender og beklædningsløsninger, samt opleve en VVS’er lave installationerne. Eleverne vil også opleve, at det kræver god planlægning samt kloge hænder.  

Se program for dagen HER.

FORBEREDELSE FORUD FOR BESØGET

  • Læs om Kjellerup VVS, og hvad de laver på deres hjemmeside https://kjellerupvvs.dk/  
  • Se videoen https://www.youtube.com/watch?v=C0DKl4FB9i4 om blikkenslagere. 
  • Hvilken betydning har VVS for dig og din dagligdag  
    https://www.youtube.com/watch?v=autO4YN0MWI  
  • Se Kristian Kulmbach interviewe dette års vinder af Danmarksmesterskabet i Skills på vvs-energiuddannelsen Emil Wang, som fortæller mere om vvs-energiuddannelsen   
  • Ved besøget vil du opleve forskellige metaltyper. Undersøg egenskaberne ved stål, zink, kobber og messing. Hvad er forskellen og hvilke fordele/ulemper findes der ved deres anvendelse. Hvordan kan de bearbejdes og hvordan kan de modstå de ydre/indre påvirkninger 
  • Udvælg en af nedenstående aktiviteterne, som du vil have særlig fokus på. Efter besøget skal du fremlægge aktivitetens arbejdsopgaver for de øvrige i klassen. 
 
 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk