Tektanken

Specialist i mejeriudstyr


Sted

SPX FLOW, Pasteursvej 1 , 8600 Silkeborg SPX FLOW
Pasteursvej 1
8600 Silkeborg

Arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo   og    Designa
Læs mere om SPX FLOW her

Hvilke krav stilles til det udstyr, der benyttes på mejerierne? Og hvordan tester man, om udstyret lever op til disse krav? Besøg SPX og få svar på dette og meget mere! 

OPLEVELSER OG AKTIVITETER PÅ VIRKSOMHEDEN
Hos SPX kan du blive meget klogere på mejerisektoren og det udstyrder bruges til at lave bl.a. mælken, osten og smørret, som vi kender fra morgenbordet. 

SPX arbejder inden for mejerisektoren og leverer mejerianlæg til kunder over hele verden. SPX er en ordreproducerende virksomhed, der laver produktion af udstyr efter kundernes behov. Rent historisk er virksomheden startet i Silkeborg i år 1909 som Silkeborg Maskinfabrik Zeuthen & Larsen, men er i dag en del af en større amerikansk ejet organisation. 

Se program for dagen HER.

FORBEREDELSE FORUD FOR BESØGET

  • Læs om SPX på deres hjemmeside og undersøg hvad de laver.
  • Se på den historiske udvikling af virksomheden og dens produktion fra 1909 og frem til i dag. 
  • SPX bruger næsten udelukkende rustfri stål i deres produktion. Undersøg egenskaberne ved rustfri stål, og hvordan det adskiller sig fra øvrige metaller såsom jern, stål og aluminium. Hvad er forskellen, hvilke fordele og ulemper findes der ved deres anvendelse, og hvordan kan de bearbejdes? 
  • Undersøg, hvordan man fremstiller ost og smør.
  • På virksomheden vil du møde forskellige faggrupper; smede, elektrikere, industriteknikere og ingeniører. Gå ind på denne hjemmeside og undersøg, hvilke adgangskrav der er til de enkelte uddannelser, der er beskrevet ovenfor. Hvor lang tid de varer, mulighederne for løn under uddannelsen og hvor i landet, man kan gennemføre dem. 
  • Udvælg en af nedenstående aktiviteter, som du vil have særligt fokus på. Efter besøget skal du fremlægge aktivitetens arbejdsopgaver for de øvrige i klassen. 

 

 
 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk