Tektanken

Giv pumpen nyt liv


Sted

Thybotech ApS, Industrivej 12, 8653 Them Thybotech ApS
Industrivej 12
8653 Them

Arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem

Tektanken logo  og   Designa
Læs mere om Thybotech ApS her

Reparationsarbejde kræver præcision og stort kendskab til pumpeløsningens opbygning og delenes funktioner. Men hvordan kan man udbedre skader på en motor, når resultatet skal være præcist og fejlfrit?

OPLEVELSER OG AKTIVITETER HOS VIRKSOMHEDEN
En pumpeløsning er en vidunderlig opfindelse. Vi tager den som en selvfølge, hvor motoren omdanner elektrisk energi til drivakslen i en pumpeløsning. Efter mange års brug opstår der slitage på de mekaniske dele og motoren mister en stor del af sin effekt.

Thybotech har specialiseret sig i vedligeholdelse af pumpeløsninger, hvor eleverne får mulighed for at se, røre og høre om de forskellige dele og funktioner. Eleverne får mulighed for at se, hvilke skader, der kan påføres delene, og samtidigt se hvordan den kan repareres, så den igen kan yde optimalt.

Se program for dagen HER.

FORBEREDELSER FORUD FOR BESØGET

  • Læs om Thybotech på deres hjemmeside og undersøg hvad de laver
  • Undersøg hvordan en vandpumpe og en motor virker. Søg gerne på nettet.
  • Ved besøget hos Thypotech vil du opleve forskellige metaltyper. Undersøg egenskaberne ved jern, stål og aluminium. Hvilke fordele/ulemper findes der ved deres anvendelse og hvordan kan de bearbejdes?
  • Udvælg en af aktiviteterne, som du vil have særlig fokus på. Efter besøget skal du fremlægge aktivitetens arbejdsopgaver for de øvrige i klassen.

 

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
Tlf: +45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk