Tektanken

Sæt præg på fremtidens intelligente virksomheder


Dato og tid

Onsdag d. 12. september 2018 kl. 09:00 til 14:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 22. august 2018 kl. 16:00

Sted

B&R Industriautomatisering A/S
Rolundvej 17
5260 Odense
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem
  og  
B&R Industriautomatisering logo
Læs mere om B&R Industriautomatisering A/S her


Mød en virksomhed der udvikler automationsløsninger- og systemer til maskiner, der gør produktion billigere, bedre og mere bæredygtig. Lær desuden hvad en applikationsingeniør arbejder med og hør om det at læse til Civilingeniør i Robotteknologi.

OPLEVELSER OG AKTIVITETER HOS VIRKSOMHEDEN
Dagen starter med en kort introduktion til B&R Automation og den teknologi, virksomheden arbejder med. Herudover vil eleverne også blive sat ind i, hvilke løsninger B&R søger at skabe i samarbejde med nationale og internationale virksomheder fra industrien. Dernæst vil eleverne blive vist rundt på virksomheden. 

Applikationsingeniør Jette vil fortælle om sit arbejde, og hun guider eleverne gennem en gruppeopgave i programmering, som på en simpel måde viser en lille bid af én af de mange opgaver, B&R’s applikationsingeniører arbejder med til dagligt.  

Eleverne møder også Anne, der vil fortælle om det at læse til Civilingeniør i Robotteknologi og have et studierelevant arbejde hos B&R. 

Se program for dagen HER.

EMNEFELT OG PROBLEMSTILLINGER
Hvordan kan automatisering gøre produktionsvirksomheder mere effektive og bæredygtige? Hvad laver en applikationsingeniør, og hvilke kompetencer skal man have? Hvordan arbejder man tværfagligt i jobbet? 

Hvad laver en applikationsingeniør, og hvilke kompetencer skal man have? Hvordan arbejder man tværfagligt i jobbet? 

Forløbet passer godt til fagene: Programmering eller teknologi, men det kan også give inspiration og input til SRO eller SRP. 

FORBEREDELSER FORUD FOR BESØGET
Eleverne 

  • Eleverne kan med fordel besøge virksomhedens LinkedIn-profil (B&R Danmark), hvor B&R i korte opslag fortæller om deres organisation, mennesker og teknologi.  
  • Bliv klogere på uddannelsens om Civilingeniør, som studentermedhjælperen Anne er ved at tage, HER.  
     

Lærerne 

  • En navneliste med deltagende elever og lærere sendes til virksomheden senest 14 dage før aktiviteten. Herpå angives om nogle af deltagerne har særlige madbehov. 


EFTERBEHANDLING
Når pigerne er tilbage på gymnasiet, skal de formidle, hvad virksomheden laver, for resten af klassen. De skal fortælle, hvilke arbejdsopgaver en applikationsingeniør har, og ved hjælp af en video skal de vise, hvad de lærte på dagens praktiske værksted. 


OBS! 
Eleverne skal have computere med 
Virksomheden giver frokost Tektanken logo
Broen mellem skoler og virksomheder

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk