Tektanken

Sundhedsinnovation


Dato og tid

Onsdag d. 2. oktober 2019 kl. 09:00 til 12:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 1. oktober 2019 kl. 16:00

Sted

Syddansk Sundhedsinnovation
Forskerparken 10G
5230 Odense M
Denmark

Arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk

Et samarbejde mellem
  og  Syddansk Sundhedsinnovation

Læs mere om Syddansk Sundhedsinnovation her


Innovativ og kreativ – de to vigtigste egenskaber, der skal i spil, når pigerne er med til at komme med og udvikle ideer til, hvordan sundhedssektoren kan gøres endnu mere indbydende, effektiv og brugervenlig. I løbet af dagen møder pigerne kvinder, der til dagligt arbejder med sundhedsinnovation.

OPLEVELSER OG AKTIVITETER HOS VIRKSOMHEDEN
I løbet af dagen ser pigerne de forskellige testområder, som Syddansk Sundhedsinnovation til dagligt benytter sig af for at optimere en række forskellige elementer i sundhedssektoren. 

Derefter møder pigerne fire kvinder, der til dagligt arbejder med at udvikle løsninger, som forbedrer arbejdsvilkårene for sygeplejersker og læger landet over og samtidig højner kvaliteten i behandlingsforløbene for patienterne. Her får pigerne en unik mulighed for at interviewe kvinderne omkring deres arbejde og karriereveje.

Sidst på dagen skal pigerne bruge både deres kreative og innovative evner, når de skal idegenerere på af løsninger til reelle problemstillinger fra sundhedssektoren. Herefter laver de en model af deres ide, der præsenteres for eksperter inden for feltet.

Se program for dagen HER.

EMNEFELT OG PROBLEMSTILLINGER
Hvordan arbejder man innovativt? Hvordan kan teknologi gøre en forskel i vores sundhedssektor? Og hvilke fremtidige muligheder er der for at skabe et bedre og mere effektivt miljø på vores sygehuse?

Mød eksperter i ’innovation og test’ på Syddansk Sundhedsinnovation, og se hvilken forskel du kan gøre med teknologi som løsning.

FORBEREDELSER FORUD FOR DAGEN
Læreren

  • Gennemgå dagens program sammen med de deltagende piger og hjælp dem med at formulere interviewspørgsmål til brug på dagen.

Eleverne

  • Forbered interviewspørgsmål til de kvinder, der til dagligt arbejder med sundhedsinnovation hos Syddansk Sundhedsinnovation

 

EFTERBEHANDLING
Præsentér jeres løsninger for drengene på skolen.

 

Tektanken logo
Broen mellem skoler og virksomheder


Odense Kommune logo”Odense Kommune har opfordret virksomheder inden for automation, it- og robotteknologi til at deltage for at støtte op om indsatsen ”Børnene i Robotbyen”, der skal ruste børn og unge til fremtidens samfund og arbejdsmarked.”

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Tektanken
+45 2971 5408
Tektanken@nvhus.dk